Kalkan ferit oto lastik total petrol

0
0
İşletme ID:724523

Kalkan ferit oto lastik total petrol

Firma Hakkında

Kalkan ferit oto lastik total petrol Firmamız Antalya şehrinde Kaş ilçesinde Yeşilköy, 07965 Kaş/Antalya adresinde bulunmaktadır.

Kalkan ferit oto lastik total petrol Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kalkan ferit oto lastik total petrol Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kalkan ferit oto lastik total petrol firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kalkan ferit oto lastik total petrol firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 469 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Mehmet
16 Mayıs 2022 21:05:56

Total petrollerinden genelde yakıt almam fakat bu kez uğradım ve pompacı o kadar kibardı ki benimle kavga etti ve üzerime yürüyüp tartıştı.tek söylediğim ben müşteriyim saygılı olmalısın demem inadımı kırıp bir defaya mahsus yakıt almak istedim fakat kesinlikle bir daha da uğramam pompacın ismi de tarık mış sanırım.kesinlikle uğramayın total petrollerini bilemem ama kalkan da saygı niyetine bişey yok


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yeşilköy, 07965 Kaş/AntalyaAntalya / Kaş

Seo-Banner