Yakacık Veteriner Kliniği

0
0
İşletme ID:738465

Yakacık Veteriner Kliniği

Firma Hakkında

Yakacık Veteriner Kliniği Firmamız İstanbul şehrinde Kartal ilçesinde Hürriyet, Hürriyet Mahallesi, Vatansever Cd. 40, Vatansever Cd. No:40 D:4, 34876 Kartal adresinde bulunmaktadır.

Yakacık Veteriner Kliniği Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Yakacık Veteriner Kliniği Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Yakacık Veteriner Kliniği firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yakacık Veteriner Kliniği firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 204 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Aylin Aydın
23 Mart 2021 20:03:54

Muhabbet kuşlarına da bakıyor musunuz dedim, evet dedi. Nefes sorunu olan kuşumu götürdüm. Kuşu ne dinledi, ne yokladı, ne de dışkısına baktı. Sadece vitamin ve şırıngaya enjekte ettiği ilacı verdi. Nesi var dedim, bilmiyorum dedi. Kuşum dün öldü. Diğer hayvanları bilemem ama kuşlarınıza bu veterinere asla götürmeyin.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Hürriyet, Hürriyet Mahallesi, Vatansever Cd. 40, Vatansever Cd. No:40 D:4, 34876 Kartalİstanbul / Kartal

Seo-Banner