Kalbim Veteriner Kliniği

0
0
İşletme ID:739178

Kalbim Veteriner Kliniği

Firma Hakkında

Kalbim Veteriner Kliniği Firmamız Eskişehir şehrinde Odunpazarı ilçesinde Büyükdere, Atatürk Blv. No:237 D:B, 26080 Odunpazarı/Eskişehir adresinde bulunmaktadır.

Kalbim Veteriner Kliniği Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kalbim Veteriner Kliniği Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kalbim Veteriner Kliniği firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kalbim Veteriner Kliniği firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 340 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ekin Dermanlı
24 Mart 2021 16:03:07

Hayal kırıklığı. İnternet üzerinden onca okuduğum güzel yorum sonrası götürdüm küçük yavrumu, sonrasında büyük pişmanlık duydum. Küçük bir klinik, randevu sistemiyle çalışmıyor bu sebeple özellikle sosyal mesafenin bu kadar önemli olduğu pandemi döneminde yığılma oluyor, hastalar ve yakınları mecburen soğukta dışarıda bekletiliyorlar. Bunun yanında içerisinin temizliği ise ayrı şaşırttı beni düzensiz ve hijyenden uzak görünümü oldukça tedirgin ediciydi. Sanırım güzel yorumların hepsi Turgay bey içinmiş keza Kerem beyin agresif tavrı ve azarlar konuşması üzerine bir daha adımımı atmayacağım bir klinik. En kısa zamanda randevu sistemine geçerler umarım hem sosyal mesafe yüzünden şu vakte kadar ödedikleri cezayı ödemezler hem de hastalarını ve hasta yakınlarını mağdur etmezler.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Büyükdere, Atatürk Blv. No:237 D:B, 26080 Odunpazarı/EskişehirEskişehir / Odunpazarı

Seo-Banner