Çözüm Elektronik Sony /Samsung / Lg Teknik Servisi

0
0
İşletme ID:744395

Çözüm Elektronik Sony /Samsung / Lg Teknik Servisi

Firma Hakkında

Çözüm Elektronik Sony /Samsung / Lg Teknik Servisi Firmamız İstanbul şehrinde Bahçelievler ilçesinde Siyavuşpaşa, Gonca Sk. No:33/A, 34182 Bahçelievler/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Çözüm Elektronik Sony /Samsung / Lg Teknik Servisi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Çözüm Elektronik Sony /Samsung / Lg Teknik Servisi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Çözüm Elektronik Sony /Samsung / Lg Teknik Servisi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Çözüm Elektronik Sony /Samsung / Lg Teknik Servisi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 14 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 316 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Abdulveli KAYAŞ
12 Ekim 2020 11:35:57

Müşteriyim.Özgür Beyi tanıma fırsatı buldum.Kendisinin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldım.Teşekkür ederim.Özetle:akıllı,ilgili,iyi ve iş bitirici.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Siyavuşpaşa, Gonca Sk. No:33/A, 34182 Bahçelievler/İstanbulİstanbul / Bahçelievler

Seo-Banner