AKADEMİ MALİ MÜŞAVİRLİK-SMMM

Vitrin Firma
0
0
İşletme ID:748457

Firma Hakkında

        15 yıllık Deneyim ve tecrübemizi AKADEMİ MALİ MÜŞAVİRLİK firması ile sizlerle buluşturuyoruz.


        AKADEMİ MALİ MÜŞAVİRLİK olarak, hizmetlerimiz kapsamında sorunlara çözüm odaklı yaklaşan, müşterilerine değişen ve gelişen mevzuat hakkında sınırsız, sürekli ve güvenilir bilgi sağlayan müşavirlik firmasıyız.

       Hizmetlerimizi ağırlıkla İstanbul Beylikdüzü, Esenyurt, Bakırköy, İkitellli, Güngören Bağcılar, Esenler, Şişli Ataşehir ilçelerinde yoğunlukla sürdürmekteyiz.. Bunun yanında İstanbuldaki tüm ilçe ve semtlerde mali müşavirlik hizmetlerimize devam etmekteyiz.


    Akademi mali müşavirlik olarak hizmetlerimizi ağırlıkla İstanbul, beylikdüzü, Esenyurt, bakırköy, ikitelli, güngören, bağcılar, esenler, şişli, ataşehir ilçelerinde vermek ile beraber tüm ilçe ve semtlerde hizmetimizi vermekeyiz.


    Ticaret odasına nasıl kayıt olunur, Ticaret odasına nasıl üye olunur, vergi levhası nasıl alınır, vergi levhası nasıl çıkarılır, şirket nasıl kurulur, ortak nasıl olunur, limited şirket nasıl kurulur, limited şirket mi anonim şirket mi, vergi kaydı nasıl alınır, mali müşavirlik ücretleri nedir,  konkordato nedir, nasıl konkordato ilan edilir gibi sorularınıza yanıt almak için hemen iletişime geçebilirsiniz.


Beylikdüzü mali müşavir, esenyurt mali müşavir, bakırköy mali müşavir, ikitelli mali müşavir, güngören mali müşavir, bağcılar mali müşavir, esenler mali müşavir, şişi mali müşavir, ataşehir mali müşavir ve tüm ilçe ve semtlerde mali müşavirlik hizmeti almak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz.  


    Yenibosna mali müşavirlik hizmetlerini 15 yıllık mesleki deneyim ve tecrübemizle vermekteyiz.Mesleki deneyimizi yenibosnada devam etmekteyiz.yenibosna semtinin en eski mali müşavirleri arasındayız.şirket kuruluşları gerek yeni kuruluş işlemlerimizi yenibosnadaki noterden startımızı vermekteyiz.ve şirket kuruluş işlemlerinizi 3 günde bitirmekteyiz. 



Bodrum mali müşavirlik hizmetlerini 15 yıllık mesleki deneyim ve tecrübemizle vermekteyiz.Mesleki deneyimizi bodrumda devam etmekteyiz.bodrum semtinin en eski mali müşavirleri arasındayız.şirket kuruluşları gerek yeni kuruluş işlemlerimizi bodrumdaki noterden startımızı vermekteyiz.ve şirket kuruluş işlemlerinizi 3 günde bitirmekteyiz.  


İkitelli mali müşavirlik hizmetlerini 15 yıllık mesleki deneyim ve tecrübemizle vermekteyiz.Mesleki deneyimizi ikitellida devam etmekteyiz.ikitelli semtinin en eski mali müşavirleri arasındayız.şirket kuruluşları gerek yeni kuruluş işlemlerimizi ikitellidaki noterden startımızı vermekteyiz.ve şirket kuruluş işlemlerinizi 3 günde bitirmekteyiz.  



      Beyoğlu mali müşavirlik hizmetlerini 15 yıllık mesleki deneyim ve tecrübemizle vermekteyiz.Mesleki deneyimizi beyoğluda devam etmekteyiz.beyoğlu semtinin en eski mali müşavirleri arasındayız.şirket kuruluşları gerek yeni kuruluş işlemlerimizi beyoğludaki noterden startımızı vermekteyiz.ve şirket kuruluş işlemlerinizi 3 günde bitirmekteyiz




Firma Yorumları

64x64
Ali Semih Oran
1 Ekim 2020 16:33:38

İstanbul beylikdüzünde bir tanıdığım ile ortak iş yapmak istiyoruz. Adi ortaklık mı kurmalıyız Limited şirket mi? ortaklık açısından hangisi daha iyi olur?


64x64
AKADEMİ MALİ MÜŞAVİRLİK-SMMM
14 Ekim 2020 21:48:07

SELAMLAR ALİ BEY

ADİ ORTAKLIK VE LİMİTED ŞİRKET VE ANONİM ŞİRKET ARASINDA FARKLAR


ARTIK PİYASALARDA HATTA KANUNLARDA KULLANILMAYAN ,BASİT ORTALIK BİÇİMİDİR.

*ADİ ORTAKLIKLAR GELİR VERGİSİNE TABİİDİR.

*KOSGEB TEŞVİKLERİNDİNDE BAZI ÜST LİMİTLERDE LTD. VE A.Ş. GEÇMEKTEDİR.

*LTD. VE A.Ş. LERDE KURUMLAR VERGİSİ %20 SABİTTİR

SON TAHLİLDE LTD. KURMANIZ İLK ETAPDA DAHA İYİ OLACAKTIR.



Seo-Banner