Turkuaz Yazılım ve Bilişim Hizmetleri

  • Mardin / Mardin
  • 30 Eylül 2020
  • 793
0
0
İşletme ID:748586

Firma Hakkında

Mardin’in köklü ve vizyon sahibi yerli sermayeli bilgi teknolojileri yazılım şirketi olan Mardin Turkuaz Yazılım ve Bilişim Hizmetleri

2010 Yılında Mehmet Beşir PARLAKOĞLU Tarafından Kurulmuştur.

Kurulduğu günden bu yana pazardaki konumunu sürdüren, yeni teknolojileri ile pazarın gerekliliklerine göre yer almıştır.

Dünyadaki teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlamak, hizmet verdiği işletmelere de aynı değişimi yansıtarak, müşterilerinin verimli, rekabetçi ve kârlı firmalar olması yönünde çözümler üretmek bir yazılım firmasının sahip olması gereken en önemli ilkelerin başında gelmektedir. Bu bilinçle hareket eden Mardin Turkuaz Yazılım ve Bilişim Hizmetleri, ulusal ve uluslararası düzeyde sektörün geleceğine yön veren lider bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte, yakaladığı hızlı büyüme ivmesini istikrarla sürdürmektedir.

Firmamız, yazılım üretim ve satışının yanında, Donanım, network çözümleri sunmaktadır. Bilgi işlem ve internet teknolojileri ile ilgili her türlü ihtiyaç ve problemlerinize, “Özel Çözümler” getirmektedir.
Firmalar, sektördeki paket programların, kendilerine hitab etmediği durumlarda, özel yazılımlara başvurmaktadır. Mardin Turkuaz Yazılım ve Bilişim Hizmetleri olarak sadece paket programlar değil, özel yazılımlarımızla da sizin yanınızdayız. Firmaların ihtiyacına özel yazılımlar geliştirerek firmaların işlerini kolaylaştımayı amaçlamaktayız.

Mardin Turkuaz Yazılım ve Bilişim Hizmetleri 10 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe kendisini sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Yapılan yazılımların sade ve kullanışlı olmasına dikkat etmektedir.
%100 Müşteri memnuniyeti ilkemiz ile sizlerden gelen istek ve öneriler göz önüne alınarak programlar sürekli güncel tutulmaktadır.
Gelişen teknoloji her geçen gün dünyayı hızla değiştiriyor ve yeniden yapılandırıyor. Bu yeniden yapılandırmada “Özel Çözümler” sunarak firmanızın bilgisayar teknolojisine ayak uydurmasını sağlıyoruz.

Mardin Turkuaz Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Müşterilerinin kolay ulaşabildiği ve hızlı çözüm alabileceği bir firma olmayı amaçlamaktadır..

İlkelerimiz

Dürüstlük ve Samimiyet ile vermiş olduğu sözleri yerine getiren ve her zaman Müşteri tarafında bir politika izleyen bir yapı gütmektedir.

Piyasada standart bulunan fiyatlar yerine müşteriye özel çözüm ve fiyat sunmayı amaç edinmiştir.

Gelişen teknolojiyi takip ederek bu süreçte müşterisini yeni teknoloji konularında bilgilendirmeyi ve avantajlı durumlar hakkında zamanında bilgilendirme yapmayı hedeflemiştir..

Sosyal sorumluluklarında da aktif olmayı amaç edinmiştir.

Her zaman açık sözlü ve şeffaf bir yapıda olup sektördeki saygınlığını ve güvenilirliğini sağlamayı ilke edinmiştir…

Çalışanlarına müşterilerine ve ürün dağıtıcılarına karşı her zaman saygılı olmayı gözetmiştir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Vali Ozan Cad. Can Plaza No:7 Artuklu/MardinMardin / Mardin

Mesaj Formu

Seo-Banner