Loca Yazılım Bilişim Teknolojileri LTD. ŞTİ.

  • İzmir / Çiğli
  • 7 Ekim 2020
  • 939
0
0
İşletme ID:748621

Loca Yazılım Bilişim Teknolojileri LTD. ŞTİ.

Firma Hakkında

Kahve severlerin uygulaması: LOCA

LOCA nerede kuruldu?

LOCA App, İzmir merkezli LOCA Yazılım Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. tarafından geliştirildi. Yani anavatanı İzmir… Ekim 2019 tarihinden bu yana Android ve iOS uygulama marketlerde yer alıyor. Şimdilik sadece İzmir’deki kafelerde LOCA’ya rastlıyoruz. Herhangi bir yatırımcısı olmayan uygulama, bu yönüyle de tamamen “özgün” bir uygulama.

LOCA ve LOCA’lar…

LOCA tek bir uygulama değil, iki farklı uygulama içeriyor. “LOCA Kafe” kafe işletmelerine yönelik özellikler barındırıyor. “LOCA App” ise kafe müşterilerinin ihtiyaçları gözetilerek geliştirilmiş. Her iki uygulama da farklı kodlama içeriyor. Yani uygulama içinde uygulama var!

LOCA nedir?

LOCA bir sadakat uygulaması olarak geliştirildi. Temelde sadece kafe sektörüne yönelik yerinde ödeme imkanı veriyor. “LOCA Kafe” ile “LOCA App” uygulamaları arasında ödeme alma yapılabiliyor. Bu şekilde mobilden mobile ödeme alınabildiği için bu anlamda Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Ayrıca, temassız ödeme seçeneği ile kafe müşterilerini ve personelini pandemi riskinden koruyor.

LOCA’da yok yok!

Kullanıcılarının övgü ile bahsettiği kahve uygulamasına yönelik övgülerin haklı sebepleri var! Kasada ya da masada temassız ödeme; alışverişlerden doğan hesap hareketlerini tarih, saat, yer, tutar olarak görebilme; yakındaki kafeleri ve kafelerin sunduğu fırsatları görebilme; kafelerin özelliklerini ve yorumlarını inceleme; anlık ve süreli bildirimlerle fırsatlardan yararlanma, Uygulama içindeki LOCA Çark ile puan kazanabilme, sektör etkinlik biletlerini ekonomik olarak satın alma imkanı veriyor.

Puan kazanmamak imkansız!

Peki, LOCA’da nasıl puan kazanırsınız? Öncelikle şunu belirtelim; kazanılan puanlarla bedava kahve içebilirsiniz. Ayrıca, kahve sektör etkinliklerinin ekonomik bilet satışı imkanlarından faydalanabilirsiniz. LOCA’nın puan çarkı var, bu çark döndükçe puan kazandırıyor. Büyük etkinliklerde fiziksel LOCA hediye çarkı etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinliklerde çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz. Instagram etkinlikleri ile puan ve hediye kazanma, arkadaş davetinde puan kazanma, kafelerdeki dönemsel fiziksel etkinliklerde puan kazanma… Yani LOCA kafe müşterilerinin puan kazanması için elinden geleni yapıyor diyebiliriz, puan kazanmamak imkansız!

Hangi illerde LOCA var!

LOCA, kafelerde üyelik sistemi ile kuruluyor. Kafe müşterileri ücretsiz indirebiliyor. Şimdilik İzmir’de ve İstanbul’da kullanılıyor. Toplamda 100 seçkin kafede LOCA’ya rastlayabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç ay içinde Eskişehir ve Ankara’da LOCA’lı kafeler olacak. Daha sonra metropol illerdeki kafelerde de LOCA’yı görebilirsiniz. Şirketin iki yıl içindeki hedefi 4 bin kafede yer almak.

LOCA ne yapar?

LOCA; kısaca hızlı ödeme yapar, pratik ödeme alır, temassız ödeme alır, mobilden mobile ödeme alır. Android ve iOS işletim sistemi olan bütün mobil cihazlarda çalışır. Kafelerin kapalı devre uygulamaları ile entegre olarak çalışır. Yani kafelerin özel uygulamalarına alternatif ya da rakip değildir. Altyapısı Amazon ve Natro’un yüksek güvenlikli serverlarda barındırılır. Ödemeler PayTR üzerinden alınır.

LOCA’lı Etkinlikler

İzmir Kahve Festivali ve Winter Coffee Fest’in uygulama sponsoru olan LOCA’dan bu etkinliklere bilet alabilirsiniz. Festivallerde fiziksel hediye programları düzenleyen LOCA, kafelerde de çeşitli etkinliklere öncülük ediyor.

Kafelerde LOCA’sız kalmayın!

Yeni nesil bir kafe uygulaması ile LOCA, kafe tutkunlarına ve kafe işletmelerine çok şey vaat ediyor. Kafe ve nitelikli kahve keyfini LOCA ile doruklara çıkarabilirsiniz!

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

8754/1 Sokak No:13 Küçük Çiğli Mahallesi Çiğli - İzmirİzmir / Çiğli

Mesaj Formu

Seo-Banner