Çalıkoğlu Paz. Gıda Tar. Hay. Nak. Tur. İnş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ordu / Ünye
  • 15 Ekim 2020
  • 1729
0
0
İşletme ID:748677

Firma Hakkında

Firmamız;

Temelleri, Çalık Ticaret olarak 1997 yılında Ordu ilinin şirin ilçesi Ünye’de Merhum Adem ÇALIK tarafından kurulmuştur. Kuruluşundan kısa bir süre sonra kardeşi Resül ÇALIK’ın da katılımıyla Çalıkoğlu Paz. Gıda. Tar. Hay. Nak. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. adı altında şirketleşerek faaliyetine devam etmeye başlamıştır.

Gıda toptancılığı ile başlayan ticari faaliyet; güçlü, sürdürülebilir ve istikrarlı yarınlar için markalaşma ve üretim konusunda strateji belirleyerek; 2000 yılında üretim ve markalaşma yatırım çalışmaları başlatmış, Bursa Gemlik’te ÇALIKOĞLU markası ve ‘Tanelerle Gelen Bereketli Lezzet’ sloganıyla zeytin üretimine başlamıştır.

Yeniliklere ve gelişime önem veren firmamız; 2007 yılında MYTAT markasını tescil ettirerek ürün yelpazesini genişletmiş, Zeytin’le başlayan bu serüvene; Bal, Reçel, Kuru Üzüm, Kuru İncir, Kuru Kayısı ve Lokum çeşitlerini ilave ederek tüketicilerinin beğenisine sunmuştur.

ÇALIKOĞLU ve MYTAT markaları; azimle, güvenle, özveriyle tüketici odaklı çalışmaları, kaliteden taviz vermeden yenilikçi yapının hizmet kalitesiyle birleşmesiyle, müşteri ve tüketicilerinin güvenini kazanmış, tercih edilen markalar haline gelerek, bölgenin önemli gıda firmaları arasında yerini almıştır.

Zamanla büyüyen iş hacmi ile zeytin üretim tesisini Bursa Orhangazi’ ye taşıyan firmamız 600 m2 kapalı alana sahip üretim tesisinde farklı gramaj ve farklı ambalajlarda onlarca ürün çeşitliliğini bünyesine katmıştır.

Başarılı bir marka olmak ve bu başarıyı tutarlılıkla taşıyıp marka imajını büyüterek korumak için her daim yatırımlar yapan firmamız 2015 yılında 3.500 m2 depolama alanına sahip yeni işyerine taşınarak lojistik altyapısı ve hizmet kalitesini yükseltmiştir.

Günümüzde ÇALIKOĞLU ve MYTAT markası altında büyüyen birçok ürün tüketicilerle buluşmaktadır.

24 yıldır, bizi omuzlarında yükselten geçmişimize sahip çıkarak, köklü kurum kültürümüz, sağlam, etik şirket değerlerimiz, özverili çalışanlarımız ve güçlü iş ortaklarımızla hedeflerimizin üzerine gidiyor ve başarı grafiğimizi günden güne yükseltiyoruz.

24 yıllık tutkumuzda, bizimle aynı ideallerde buluşan ve hayallerimize hayat vermemize katkı sağlayan Çalıkoğlu Gıda’yı bugünlere taşıyan tüm destekçilerimize teşekkürü bir borç biliriz…

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner