GlocLink Danışmanlık

  • Ankara / Çankaya
  • 20 Ekim 2020
  • 622
0
0
İşletme ID:748709

Firma Hakkında

GlocLink Danışmanlık sizlere yurtdışındaki pazarlara girmenizde, ve uluslararası bir şirkete dönüşmek için kurulmuştur. GlocLink olarak amacımız Türkiye şirketlerinin yabancı pazarlara girebilmek için gerekli olan dijital, kültürel, yasal ve daha birçok konudaki donanıma sahip olmalarında onlara yol göstermek.

Bu yüzden şirketinizin analizini yapıp sizin için en uygun yol haritalarını belirliyoruz.

Şu an hizmetlerimiz dört ana kategoride yer almaktadır;

1. Dış Ticaret

2. Fuar ve Müşteri Ziyaretleri

3. Çeviri

4. Kültür ve Turizm

Dış Ticaret

GlocLink’in alanında uzman ekibi, şirketinizin uluslararası pazarlarda ihracat yaparken karşılaşabileceği tüm işlemler ve sorunlara yönelik olarak ihracat sürecine bütünsel bir yaklaşımla çok çeşitli hizmet kalemleri sunmaktadır. Sunulan hizmetler niteliklerine göre belirli grupların altında toplanmıştır.

FUAR

Uluslararası pazarlara ürünlerinizi satmanın, yani ihracatçı olabilmenin, en önemli unsuru hiç şüphesiz ürünlerinizi talep eden alıcılara ulaşmaktır. Bu noktada, ticari fuarlar, özellikle uluslararası nitelikte olanlar, tüm dünyadan alıcıların ve satıcıların buluştuğu ve ticari ilişkilerin ilk defa kurulduğu organizasyonlar olarak büyük önem taşımaktadır

GlocLink’in alanında uzman ekibi, şirketinizin uluslararası nitelikteki fuarlara katılımı veya bu fuarları takibi sürecinde siz değerli şirketlerimize profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

ÇEVİRİ

Küçük ve Orta ölçekli birçok şirket için uluslararası pazarlara açılma sürecinde karşılaşılan en önemli sorunlardan bir tanesi de yabancı dil olmaktadır. Müşterilerinizle tam ve anlaşılır bir iletişim kuramadığınız sürece ticari birliktelik oluşturma şansınız çok düşük kalacaktır

GlocLink’in çok dilli uzman ekibi, şirketinizin uluslararası nitelikteki fuarlara katılımı, yurtdışı müşterileri ziyareti veya yabancı müşterilerinizin şirketinizi ziyaretleri esnasında siz değerli şirketlerimize tercümanlık hizmeti sunmaktadır.

KÜLTÜR VE TURİZM

GlocLink Danışmanlık olarak turizmin, ülkelerarası sınırların aşılmasında ve tüm insanlar arasında farklı kültür ve geleneklerin paylaşılarak yayılmasında çok önemli rol oynadığına inanıyoruz

Şirket olarak lokali globale taşıma felsefemiz çerçevesinde, turizm faaliyetlerinde bulunan küçük ve orta ölçekli yerel firmaların kapılarını uluslararasına açmasını desteklemek amacıyla sizlere kültür-turizm alanında da danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Büyükesat Mahallesi, Koza 1 Sokak, 153/8 Sev Apt.Ankara / Çankaya

Mesaj Formu

Seo-Banner