Ali Nazım Bahşiş Kuantum Bioenerji

Vitrin Firma
  • İzmir / Narlıdere
  • 15 Ocak 2021
  • 6257
0
0
İşletme ID:749278

Firma Hakkında

Ali Nazım Bahşiş dnalarında taşıdığı şifacılık özelliğine kavuşmak için tam 40 yıl bekledi. 40 yaşından sonra ataların şaman olduğunu ve kendisinin büyük şifacı olduğu bilgisiyle karşılaştı. Derhal konu ile ilgili yabancı ve yerli ne kadar kaynağa ulaşabildiyse okuyup araştırıp bu özelliğini açığa çıkarmayı başardı. Enerji şifası mucizesiyle artık hayat ona farklı bir yön verdi. Yine yaptığı araştırmalar sonucunda bu alanda hizmet veren birçok uzman kendine has yöntemleriyle geliştirdikleri enerji şifası yöntemlerini farklı farklı isimlerle adlandırmış bulunuyorlar. Evren enerjiden ibarettir ve sonsuz bir yaşam kaynağıdır. Kimseye bağımlı olmadan kendine has uygulamalarıyla geliştirdiği bir yöntemdir. Bu ilahi enerji şifasına bir isim koymamayı tercih etmiştir. Şifacılık alanında yaptığı çalışmalardan aldığı sonuçlara göre göle atılan bir taşın yarattığı dalgalanma gibi kısa sürede genişledi. Mesafe gözetmeksizin bireysel ve toplu yaptığı çalışmalardan mucizevi geri dönüşler aldı. Şimdi bu alanda yine mesafe gözetmeksizin modern tıp tedavinize destek olarak bireysel seanslar ve bu alanda bilgi sahibi olmak isteyenler için bireysel ve toplu eğitimler vermeye devam ediyor.

Ali Nazım Bahşiş dnalarında taşıdığı şifacılık özelliğine kavuşmak için tam 40 yıl bekledi. 40 yaşından sonra ataların şaman olduğunu ve kendisinin büyük şifacı olduğu bilgisiyle karşılaştı.


Kurucu

Ali Nazım Bahşiş

Bioenerji Nedir?

Bioenerji uygulaması, evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan benzersiz bir şifa tekniğidir.

Bioenerji tekniğiyle bedenin DNA kodları, hücreler, organlar ve kemikler yeniden ayarlanarak evrendeki enerji hatları bedendeki hatlara uyumlanır. Bu uygulama zihinsel , fiziksel ve ruhsal bedenimizi ; bağışıklık sistemimizi güçlendirip yenilenmeye, iyileştirmeye sebep olmaktadır…

Reiki Nedir?

Reiki, şifa ve ruhsal çalışma tekniklerine dayanan binlerce yıllık bir öğretidir. Kaynağı Tibet olduğu sanılan bir uygulamadır.

Kanji Japonca’sı olan iki kelimeden oluşur. Rei: her yerde var olan – Ki: ruhsal yaşam enerjisi demektir. Tam sözlük anlamı olarak çevirdiğimizde “her yerde varolan ruhsal yaşam enerjisi” demektir.    

Reiki üstatlarından bayan Takata “Evrensel Yaşam Enerjisi” olarak tercüme etmiştir. Çoğunluğun kabul ettiği tanım budur.                                   
 
Reiki, doğası gereği ruhsal bir çalışma olmasına rağmen, hiçbir dine ya da inanca bağlı değildir. Uygulaması çok güçlü olan ruhsal bir deneyimdir. Aynı zamanda, uygulayıcılarda psişik duyuları güçlendirir, ruhsal farkındalığın artmasını sağlar. 



Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner