BAYRAKCI METAL

0
0
İşletme ID:750324

BAYRAKCI METAL

Firma Hakkında

Şantiye donanım çözümleri kurulduğu yıldan bu yana Türkiye’nin prestijli firmalarına hizmet vermiş ve ülkenin farklı bölgelerinde birçok projenin daha hızlı, güvenli ve verimli tamamlanmasına katkı sağlamıştır.

Uzman ekibi ile şantiyeler için hızlı çözümler üreterek, Türkiye’nin alt yapısına katkı sağlayan çok büyük projelerin hayata geçme süreci içerisinde gösterdiği performans ile alanında lider konumuna ulaşmayı başarmıştır.

Bir şantiyenin başlangıcından bitişine kadar olan süreçte şantiyenin ihtiyacı olabilecek tüm alanlarda kolaylaştırıcı ekipman ve saha hizmetine tek yerden ulaşmanızı sağlar.

İnovatif ve uzman AR-GE kadrosu ile şantiyeler için hem zaman ve işgücü maliyetlerini azaltacak hem de iş güvenliği açısından fayda sağlayacak sağlam ekipman ve hizmet çözümlerini sürekli geliştirmektedir.

Çözüm odaklı yaklaşımı ile şantiye çalışma güvenliği ve verimliliğine doğrudan etki edecek ürünler ile hızlı teslimat sağlamakta ve gerektiğinde saha hizmeti ile kapı teslim çözümler sunmaktadır.

Şantiye donanım çözümleri kurulum gerekmeyen ürünlerde stoktan hızlı teslimat ya da şantiyeye özel çalışmalar için keşifle başlayan ve montaj ile biten bir hizmet sürecini içermektedir.

Şantiye donanım çözümleri, BAYRAKCI İNŞAAT METAL’in sektöre hizmet veren üç markasından biridir. Bayrakcı İnşaat Metalin kalite standartlarına uygun üretim, sürekli iyileştirme ve müşteri memnuniyeti değerlerine sıkı şekilde bağlı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Metal iş sanayi sitesi 12A blok no 38-40 ikitelli osb başakşehir istİstanbul / Başakşehir

Mesaj Formu

Seo-Banner