KOLAY PREFABRİK

0
0
İşletme ID:750496

Firma Hakkında

KOLAYPREFABRIK.COMPrefabrik Yapılar” sektöründe 1987 yılından beri süregelen ÇEYREK YÜZYILI aşkın “KNOW-HOW” bilgisine sahip kurucularının öncülüğünde dünyaya açılan bir marka değerini ifade etmektedir.

Türkiye’nin en ücra köşelerinden Dünya’nın farklı birçok bölgesinde prefabrik evler yapmış ve şantiyeler kurmuştur.

KolayPrefabrik.com bugüne kadar Türkiye başta olmak üzere Gürcistan, Irak, Etiyopya, Türkmenistan, Libya, Romanya, Kıbrıs, İsviçre gibi ülkelerde projeler gerçekleştirmiş ve başarıyla teslim etmiş bir ekibe sahiptir.

KolayPrefabrik.com ‘un hizmetleri başlıca 5 ana başlık altında toplanmaktadır:

 

PREFABRİK EVLER

 

Tek Katlı Prefabrik Evler, Dubleks Prefabrik Konutlar, Üç Katlı Prefabrik Evler, Çelik Evler

Bir hazır yapı sistemi olan “Prefabrik Evler” ekonomik fiyat, yeni ve modern tasarım, hızlı montaj, ısı yalıtımı, depreme dayanıklılık gibi özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. İstenilen şekilde projelendirilebilen prefabrik konutlar esnek bir mimari deneyimi sağlamaktadır.

Üretiminde kullanılan malzemelerin ağırlıklı çelik ve ısıya dayanıklı çimentolu yonga levha olması nedeniyle birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Hazır evlerin kullanım ve uygulama amacı olarak prefabrik yazlık evler, bağ bahçe evleri, prefabrik köy evleri, prefabrik siteler ile kalıcı konutlar olarak öne çıkmaktadır. Bunun yanında acil durumlar için acil yerleşim konutları, deprem evleri gibi hızlı çözümler de üretmektedir.

https://kolayprefabrik.com/prefabrik-evler kategorisi altında ürünlerimizi görebilirsiniz.

 

 

 

PREFABRİK ŞANTİYE BİNALARI

 

Prefabrik Şantiye Binaları, Prefabrik Ofis Binaları, Prefabrik Yemekhane, Prefabrik Yatakhane, Prefabrik Wc-Duş Binaları, Prefabrik Sosyal Tesisler

Prefabrik Şantiye Binaları hazır yapı sistemlerinin en çok kullanıldığı alanlardan biridir. Bir şantiye tesisinin ihtiyacı olan prefabrik ofis binası, prefabrik yönetim binası, prefabrik yemekhane binası, prefabrik yatakhane binası, prefabrik tuvaletler, prefabrik duşlar ve personel için gerekli prefabrik dinlenme ve sosyal tesis binası üretimleri şantiyedeki personel sayısına göre planlanmakta, en hızlı ve ekonomik çözümler üretilmektedir.

İstenildiği zaman sökülerek başka bir yere montaj edilebilmesi ve defalarca kullanılabilmesi prefabrik şantiye binalarının en önemli tercih nedenleri arasındadır.

https://kolayprefabrik.com/prefabrik-santiye-binalari kategorisi altında ürünlerimizi görebilirsiniz.

 

 

PREFABRİK KAMP YERLEŞKELERİ

 

İşçi Kampları, İnşaat Kampları, Petrol Kampları, Maden Kampları

Kısa ya da uzun süreli belirli bir proje için, belirli bir plan dahilinde çalışılacak alanda en optimum alan ve yapı kat sayısı ile uygulaması yapılan kamp yerleşkeleri, genelde belli bir boyuttaki projelerde bir master plan dahilinde gerçekleştirilmektedir.

Kamp süresi boyunca kampta kalacak personelin tüm konaklama, ofis, dinlenme, wc-duş ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanan projeler kamp girişindeki güvenlik binasından kampın içerisinde diğer tüm iş operasyonlarının lokasyonları hesaba katılarak mobilize edilmektedir.

https://kolayprefabrik.com/prefabrik-santiye-binalari kategorisi altında ürünlerimizi görebilirsiniz.

 

 

PREFABRİKE ÇOK AMAÇLI YAPILAR

 

Prefabrik Kamu Binaları, Prefabrik Okul, Prefabrik Anaokulu, Prefabrik Hastane, Prefabrik Sağlık Ocağı, Prefabrik Poliklinik, Prefabrik Mescit, Prefabrik Deprem Evleri, Prefabrik Acil Yardım Üniteleri, Prefabrik Askeri Binalar

Prefabrik hazır yapı sistemleri konut ve şantiye binaları dışındaki diğer alanlarda hizmet verebilecek özelliklere sahiptir. Özellikle tek katlı olarak düşünülen çok amaçlı prefabrik binalar istenilen donanıma uygun olarak uygulanmaktadır.

Bugüne kadar yaptığımız Prefabrik Okul, Prefabrik Anaokulu, Prefabrik Deprem Evleri, Prefabrik Askerlik Şubesi, Prefabrik Hastane ve Sağlık Ocağı projeleri başarıyla gerçekleştirilmiş ve yüksek derecede memnuniyet sağlamıştır.

https://kolayprefabrik.com/cok-amacli-prefabrik-yapilar kategorisi altında ürünlerimizi görebilirsiniz.

 

 

 

 

 

KONTEYNERLER

 

Yaşam Konteynerleri, Ofis Konteynerleri, Yemekhane Konteynerleri, Yatakhane Konteynerleri, Wc-Duş Konteynerleri, Bileşik Konteynerler, Demonte Konteynerler

Konteynerler her türlü amaca yönelik hızlı hareket imkânı gerektiren durumlarda kullanılabilen ve uygulanabilen yapılardır. Konteyner yapı sistemleri ile isterseniz taşınabilir bir konteyner paket ev isterseniz bir şantiye tesisi kurulabilmektedir.

Konteynerler üst üste ve yan yana birleştirilerek geniş alanlı ve katlı yapılar elde edilebilmektedir. Bu şekilde isteğe bağlı olarak konteyner evler, konteyner ofis, konteyner askeri binalar, konteyner şantiye binaları, konteyner bağ evleri gibi birçok alanda işlev görebilmektedirler.

Ayrıca özellikle nakliye maliyeti ve sipariş adetlerinin yüksek olduğu durumlarda konteynerler demonte olarak üretilebilmekte, demonte konteyner olarak gönderilmekte ve yerinde montaj yapılabilmektedir.

https://kolayprefabrik.com/konteyner kategorisi altında ürünlerimizi görebilirsiniz.

 

 

 

 

Firmamızla iletişime geçmek için https://kolayprefabrik.com/iletisim tıklayabilirsiniz.

Son güncel gelişmeleri görmek için https://kolayprefabrik.com/blog tıklayabilirsiniz.

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kaynarca Mah. Aydınlı Yolu Cad. Mavi Kule Residence No:137 Da.65 Pendik, İSTANBUL / TÜRKİYEİstanbul / Pendik

Mesaj Formu

Seo-Banner