Sibertek Mantar bariyer

0
0
İşletme ID:750555

Firma Hakkında

Sibertek A.Ş olarak verdiğimiz hizmetlerde güvenlik, performans ve güvenilirlik ile birlikte tüm ilgili milli ve uluslar arası standartlar ve kanuni mevzuatın hükümlerine uyularak, kendi alanımızda kalite ve zamanda lider olabilmek için rekabet ortamına bağlı olarak müşterilerimizin süregelen ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak kalite seviyesini sağlamak.

Yabancı veya yerli firmalarla görüşmek suretiyle yeni Pazar araştırmaları yaparak müşteri portföyünü artırmak,

Zamanın en kıymetli değer olduğunu, hiç kimsenin kendisinin veya başkasının zamanını boşa harcamaya hakkının olmadığının bilinmesini ve sonuca gitmek için çalışmanın yeterli olmadığını sistemin önemli olduğunu dolayısı ile kimsenin sistem dışında iş yapamayacağını anlaşılmasını sağlayarak hizmet süresini çabuklaştırmaktır.

 

Mantar bariyer

Havaalanlarında, stadyumlarda, alışveriş merkezlerinde, tesis girişlerinde, belediye binalarının önlerinde, büyük plazalarda ve otopark giriş-çıkışlarında, binaların giriş kapılarında kısaca yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kullanılabilir. Yayaların rahat yürümeleri, araçların belirli bölümlere girmemeleri ya da kazalardan yayaları koruma amaçlı olmakla birlikte otoparklarda araçların ani giriş çıkışlarını önleme amaçlı da kullanılabilmekte; kullanıldığı alanlarda güvenliği üst düzeye çıkarmaktadır. Mantar bariyer sistemleri basit ama etkili bir yöntem ile yayaların hayatını kolaylaştırmakta ve yayayı engellemeden araç akışını kontrol altına almaktadır. https://www.sibertekmantarbariyer.com/urunkategori/2/Mantar-Bariyer 

https://www.sibertekmantarbariyer.com/urunkategori/2/Mantar-Bariyer

 

Road Blocker

Basit bir çeviri ile ‘yol engeli’ olarak tanımlanabilir. İstenmeyen araçların kurum veya özel mülk arazisine girmesini engeller. Kullanıcının isteğine göre düzeneğin kurulu bulunduğu yolu araç geçişlerine kapatır ve yolun kontrolünü sağlar. Zeminaltına inen hidrolik bir sisteme yada yüzey üstünde kalıp hareket etmeyen bir sisteme sahip olabilir.Çoğu roadblocker hidrolik sisteme sahiptir ve elektronik olarak kontrol edilir. Plaka tanıma sistemine sahip olmanın yanında uzaktan kumanda ile de kontrol edilenleri vardır ve mekanik sistemlerdir. Farklı tasarımlara göre değişmekle beraber en basit düzenekler 5 ton iken daha büyükleri 15 ton ağırlığa sahip olabilmektedir. En iyi modeller ortalama 85 km/sa hıza sahip bir kamyonu durdurabilir.Üzerinde ‘STOP’ yada Türkçe karşılığı olarak ‘DUR’ yazmaktadır. Bu yazılarda dikkat çekmek ve gece görüşü sağlamak amacıyla fosforlu, dikkat çeken renklerde hazırlanmaktadır. Road blocker ürünleri şu an tamamen yerli, Türkiye menşeli olarak üretilebilmektedir. https://www.sibertekmantarbariyer.com/urunkategori/12/Road-Blocker

https://www.sibertekmantarbariyer.com/urunkategori/12/Road-Blocker

Tel üstü algılama sistemi

Tel çit Üstüne uygulanabilen, tel çit yüksekliğinin ortasına sistem sensör kablosu çekilerek tel çite yapılan tırmanma, kesme ve kaldırma teşebbüslerini algılayan Kontrol merkezindeki PC üzerinde kurulu çevrenin haritası üzerinde noktasal 3 metre yanılgı payı ile algılayan dünyanın en gelişmiş tel çit üstü algılama sistemidir.

Tel Üstü algılama sistemi İntrepid CCTV sistemiyle entegre edilebilir. Alarmın geldiği bölgeye hareketli kameralar otomatik olarak yönlendirilebilir.

İntrepid, tel çitle çevrili dıs alan için, komple bir Elektronik Çevre Güvenlik Sistemidir.

İntrepid, Southwest Microwave teknolojisini mikro işlemci ve laptop bilgisayar rahatlığıyla birleştirmiştir.

İntrepid, tel çite yapılan herhangi bir giriş teşebbüsünü algılar ve 3 metrelik yanılgı payı ile girme teşebbüsünün yerini belirler.

İntrepid Micropoint kablo ve noktasal bazda algılama teknolojisi ile çalışan Elektronik Çevre Güvenlik Konusunda ve Tel Üstü Algılama konusunda günümüzün en gelişmiş algılama ve tespit sistemidir.

Tam yer belirleme dijital sinyal isleme (DSP) ile tel çite yönelik herhangi bir kesme veya tırmanma tesebbüsünü, rüzgar, yağmur, ağır araç gürültüsü gibi dış ortamdan etkilenmeksizin algılar ve güvenilir bir tarama ve algılama sağlar.

Micropoint kablo alarm sinyallerini ve sistem için gereken enerjiyi bütün intrepid modüllerine ve yardımcı sensörlere fazladan bir elektrik tertibatı gerektirmeden gönderir.

intrepid yazılım arabirimleri direk olarak kurulum testi, grafik haritası ve alarm izleme görüntüsüne sahip bir PC ile desteklenir.

Micropoint kablo alarm sinyallerini ve sistem için gereken enerjiyi bütün Intrepid modüllerine ve yardımcı sensörlere fazladan bir elektrik tertibatı gerektirmeden gönderir.

İntrepid yazılım arabirimleri direk olarak kurulum testi, grafik haritası ve alarm izleme

görüntüsüne sahip bir PC ile desteklenir

3 Metre NOKTASAL ALGILAM
CCTV SİSTEMİ İLE KOLAY ENTEGRASYON
PROJE ÜZERİNDEN NOKTASAL ALGILAMA
HER 1,1 METRENİN KALİBRASYON AYARI yapılabilir.

https://www.sibertekmantarbariyer.com//urun/50/tel-%C3%BCst%C3%BC-alg%C4%B1lama-sistemi-%C4%B0ntrepid-micro-point-cable

https://www.sibertekmantarbariyer.com//urun/50/tel-%C3%BCst%C3%BC-alg%C4%B1lama-sistemi-%C4%B0ntrepid-micro-point-cable

Hidrolik mantar bariyer 

sistemleri yoğun güvenlik gerektiren yerlerde, bina ve tesis ana giriş kapılarında, alışveriş merkezlerinde, elçilik ve konsolosluklarda, banka müdürlüklerinde, limanlar, rafineriler, cezaevlerinde kullanıldığı gibi özellikle belediyelerin yayalaştırma projelerinde kullandığı araç trafiğine kapatılan cadde ve sokaklarda kullanılan yerden çıkan silindir sistemlerdir. Kullanımı, montajı kolay ve bir o kadar da sağlam yapısı ile güvenlidir.

Güvenlik alanlarında kullanılan hidrolik bariyer sistemleri projeye göre; istenilen çapta boyda ve et kalınlığında üretilebilir. Üretilen ürünler birinci kalite malzemeden kullanılmalıdır.

https://www.sibertekmantarbariyer.com//urun/23/hidrolik-mantar-bariyer

BARİYER SİSTEMLERİ   

İnsan hayatında güvenlik önemli bir husustur. Güvenliğin sağlanabilmesi için bazen insan gücünün dışında da faktörler gereklidir. Bu noktada ise teknolojiden yararlanarak bariyer sistemleri hayatımıza girmektedir. Bariyerler, pek çok alanda kullanılan güvenlik sistemlerinin başında yer almaktadır. İnsan trafiğinin yoğun olduğu bölgelerden, araç trafiğinin yoğun olduğu noktalara kadar pek çok yerde bariyer sistemleri bulunmalıdır. Özellikle kontrollü araç giriş çıkışlarının sağlanabilmesi açısından otopark bariyerleri fazlasıyla önem arz etmektedir. Bariyer sistemleri, hem araç sahiplerinin güvenliğini hem de araç dışındaki bireylerin güvenliğini sağlamaktadır. 

https://www.sibertekmantarbariyer.com/urunkategori/1/Bariyer

https://www.sibertekmantarbariyer.com//urun/18/bariyer-4,5-mt

 

 

 

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Eski Ankara Yolu İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi (İTOSB) 2 Nolu Caddeİstanbul / Tuzla

Mesaj Formu

Seo-Banner