GEAK | Gönül Elçileri & Arama Kurtarma

0
0
İşletme ID:750673

Firma Hakkında

Biz Kimiz?

GEAK 2010 yılında insani yardım toplumsal gönüllülük faaliyetleri düzenleyen 2019 yılında tüzüksel değişikliğe giderek arama kurtarma ve insani yardım faaliyetleri düzenleyen tamamı gönüllülerden oluşan bir arama kurtarma, ekoloji ve insani yardım grubudur.
GEAK Ekibi ulusal ve uluslararası alanda yaşamı tehdit eden bütün felaketlerde, afet sonrasında enkaz altında kalmış insanlara ulaşmak için arama kurtarma operasyonları gerçekleştirmekte, ihtiyaç halinde afet bölgesinde tıbbi ve insani yardım faaliyetleri sürdürmektedir.

 

Neden Bu İşi Yapıyoruz?

Çok sayıda insan gönüllülüğün ruhlarına iyi geldiğini itiraf etti. Bir hayata dokunmak, hayalleri gerçekleştirmede uzun bir yol kat eder. Çoğu durumda asla sizinle değil, size ihtiyacı olan insanlarla ilgilidir. Gönüllülük kariyeriniz için de çok önemlidir.

İşverenler yalnızca deneyimli kişileri işe aldığından, gönüllülük özgeçmişinizde bir kilometre kazanmanıza yardımcı olacaktır. Çalışma açlığınızı giderecek ve size doğrudan işe alınarak asla kazanamayacağınız daha fazla deneyim kazandıracaktır.

En önemlisi, becerilerinizi onlara çok ihtiyacı olan ancak bunları karşılayamayacak durumda olanlara sunma şansınız olur.

Firma Yorumları

64x64
semih yılmaz
9 Ağustos 2022 12:08:22

gönüllü olarak verdiğiniz hizmetler için teşekkür ederim


Harita Konumu ve Yol Tarifi

İKİTELLİ OSB MAH. DOLAPDERE 27. ADA-SOKAK NO: 8 BAŞAKŞEHİR/İSTANBULİstanbul / Başakşehir

Mesaj Formu

Seo-Banner