Avesis Mühendislik Elektrik ve Asansör Sistemleri A.Ş.

0
0
İşletme ID:751113

Avesis Mühendislik Elektrik ve Asansör Sistemleri A.Ş.

Firma Hakkında

Avesis Mühendislik Elektrik ve Asansör Sistemleri A.Ş.

Önce güvenlik diyerek yola çıkan firmamız kalitesinden ödün vermeden kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına göre dünyanın önde gelen asansörlerini en iyi standartlarda müşterilerimize sunma ve onların memnuniyetini sağlamayı misyonumuz benimsedik ve bu yolda her gün ilerlemeye devam ediyoruz.

ASANSÖR MONTAJ

Avesis Mühendislik Asansör ve Elektrik Sistemleri olarak yeni kurulacak asansörleriniz için ücretsiz keşif yapıyoruz. Herşey yönetmeliklere uygun olması halinde özel tekliflerimizi sizlere ulaştırıyoruz. Avesis Markası Asansör ve Elektrik konusunda uzmanlığını tüm asansörlerine yansıtmaktadır. Montajını-Reviyonunu yaptığımız asansörlerin arızalarının minimuma indirgemek istiyoruz. Tüm yönetmeliklere uygun standartların üzerinde hizmet anlayışımızla güvenliğiniz ve asansörlerinizin sağlığı için buradayız

ASANSÖR BAKIM

Avesis Mühendislik Asansör ve Elektrik Sistemleri olarak asansörlerinizin aylık pediyodik bakımlarını sizlerin güvenliği ve asansörlerinizin sağlığı için yapıyoruz.Daha az arıza ve aksaklık için asansörlerinizin periyodik bakımlarını ihmal etmeyin. Aylık bakımlarda asansörlerinizin taşıyıcı parçaları motor-makina halat kılavuz rayları ve kabin güvenliğini detaylı bir şekilde kontrol ediyoruz.

 

ASANSÖR REVİZYON

Avesis Mühendislik Asansör ve Elektrik Sistemleri olarak asansörlerinizin revizyon ihtiyaçlarını uzman ekibimiz ile en kısa sürede giderip tekrar kullanıma sunuyoruz. Asansörlerinizi yönetmeliklere uygun olarak yıllık kontollere hazırlıyoruz. Yeşil Etiket uygulaması sebebiyle asansörlerini uygun kullanılabilir hale getirmek için uzman ekibimiz ve Avesis Mühendislik daima yanınızda.
 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

İsmet paşa Mahallesi no 4 Leylak 1.Sokak Çanakkale / Çanakkale

Mesaj Formu

Seo-Banner