Mali Müşavir Hasan Murat Kızılöz

0
0
İşletme ID:751122

Mali Müşavir Hasan Murat Kızılöz

Firma Hakkında

1977 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finansman bölümünden mezun oldu. 2000 yılında üniversite ile beraber muhasebe alanında çalışmaya başlamıştır.  Çeşitli Mali Müşavirlik Bürolarında çalıştı. 2004 yılında S.M. Mali Müşavirlik stajımı tamamlayarak ve 3568 sayılı yasanın gerekli şartlarını yerine getirerek TÜRMOB’dan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ünvanı aldı. Muhasebe, Mali Müşavirlik, Muhasebe Denetimi, Muhasebe Sistemlerinin Kurulması ve Yönetimi alanlarında mesleki hizmetleri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik bürosunda devam ettirmektedir.

2008 Ocak’da Sermaye Piyasası Kurulundan Gayrimenkul Değerleme Lisansını aldım. 2020 yılında Marmara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gayrimenkul Değerlemesi ve Finansmanında Yüksek Lisansını bitirmiştir. 2018 yılında TDUB- Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nden Mesleki Tecrübe Belgesi, 2022 yılında ise 5 yıllık mesleki tecrübe şartını sağladıktan sonra ” Sorumlu Değerleme Uzmanı” belgesini almıştır.

2008 yılından itibaren Mali Müşavirlik mesleğinin yanında, Gebze / Kocaeli / Sakarya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı bilirkişi listesinde yer aldım. Görev sürecinde Ticaret, Sulh, İcra ve Asliye Ceza Mahkemelerinde görev alarak 3.000 + bilirkişi raporu hazırlamıştır.

İflas Erteleme sürecinde ise birçok firmaya kayyımlık, proje ve dosya hazırlık aşamasında danışmanlık yapmıştır.

2018 yılında yürürlülüğe giren Konkordato uygulamasında 100 + Makul Güvence Raporu ve 40+ Konkordato Ön Projesini hazırladı. Konkordato Projesi hazırladığımız firmaların büyük bir bölümü süreci başarı ile yöneterek Konkordato Projeleri tasdik edilmiştir.

Konkordato Projesi, Konkordato dava açılmadan önceki aşamalar veya açılan davada Konkordato Projesi’nin yeterli şartları sağlayıp sağlayamadığı, dosyaya giren Konkordato Komiser raporlarının incelenmesi, beyanda bulunulması ve diğer tüm süreçler için dava açmayı düşünen şirketlere veya alacaklı şirketlere danışmanlık hizmetlerimiz devam etmektedir.

Tarafımıza;

Sulh Hukuk Mahkemesi

Asliye Ticaret Mahkemesi

İcra Hukuk Mahkemesi

Aile Mahkemesi

Asliye Ceza Mahkemesi görev alanlarına giren bilirkişi raporlarına itiraz beyan veya uzman görüşü talep edebilirsiniz.

Konkordato Nedir ? Konkordato Ne Demek ? Konkordato Projesi, Uzman Görüşü, Bilirkişi, Mali Müşavir, SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Uzman Görüşü, Ticari Davalarda Uzman Mütalaası, Konkordato, Konkordato Nedir ? Konkordato Danışmanlığı için buradayım soru ve bilgi için iletişim kurabilirsiniz. 

BiHasan Murat Kızılöz

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner