vaillant servisi

0
0
İşletme ID:751134

vaillant servisi

Firma Hakkında

Vaillant Kombi Servis olarak kombilerinizin tüm bakım, onarım ve yedek parça teminatı işlemlerini profesyonel ekibimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Vaillant Servis size sadece bir telefon kadar uzak. Vaillant Kombi ürünlerinizin servis ve bakım işlemleri için çağrı merkezlerimizden bize ulaşarak Vaillant Kombi Servis ekiplerimizi çağırabilirsiniz. Vaillant Servisi size mümkün olan en ekonomik, en hızlı ve en kaliteli servis hizmetini sunabilmek amacıyla servis teknisyen ekiplerine belirli eğitimler vererek ve sınavlar yaparak daha iyi hizmet anlayışı gütmüştür.

Günümüzde bir evde olmazsa olmazlar arasına giren Vaillant Kombi sizin yaz kış yaşamınızı kolaylaştırmaya devam etmektedir. Siz evde varken yada yokken evinizin ortamının sıcak olmasını sağlamaktadır. Ne yazık ki evinizde ki kombiniz elektronik olması bakımından bazı zamanlar sizin alışmış olduğunuz evinizdeki sıcak ortamı bozmaktadır. Biz de Vaillant Kombi Servisi olarak evinizin sıcak ortamını bozan sorunlar karşısında siz değerli müşterilerimizin her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Vaillant Kombi Servisi olarak deneyimli, eğitimli, konusunda uzman, genç ve dinamik takım arkadaşlarımızla en kısa sürede size ulaşıp Vaillant Kombinizde ki soruna çözüp bularak tekrar evinizin sıcak ortamını sağlayıp rahat bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacaklardır. Bartın Vaillant Kombi Servisi olarak sizlere hizmet vermekten gurur duymaktayız.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Mimarsinan, İnönü 2 Cd, 34535 Büyükçekmece/İstanbulİstanbul / Büyükçekmece

Mesaj Formu

Seo-Banner