Beyzade Yöresel Günlük Süt Yoğurt

0
0
İşletme ID:120088

Beyzade Yöresel Günlük Süt Yoğurt

Firma Hakkında

Beyzade Yöresel Günlük Süt Yoğurt Firmamız Kayseri şehrinde Talas ilçesinde Yenidoğan Mahallesi, Kayabağlar Cd., 38280 Talas/Kayseri adresinde bulunmaktadır.

Beyzade Yöresel Günlük Süt Yoğurt Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Beyzade Yöresel Günlük Süt Yoğurt Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Beyzade Yöresel Günlük Süt Yoğurt firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Beyzade Yöresel Günlük Süt Yoğurt firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 490 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Hikmet ekin
11 Ağustos 2020 17:26:56

Ürünleri taze doğal tavsiye ederim . Peynirleri direk köy üretimi Çerkez peyniri Kars kaşar peyniri bile var . Hepsini ünlü olduğu memleketinden üreticiden alıp tüketiciye sunuyor . Aracı olmadığı için uygun fiyatlara sunmakta . Korona zamanında bile çok yardımcı oldular evlere servis yaptılar .. teşekkürler beyzade


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yenidoğan Mahallesi, Kayabağlar Cd., 38280 Talas/KayseriKayseri / Talas

Seo-Banner