Avukat Ahmet GELEGEN &Avukat B. Melis GELEGEN Hukuk Ve Danışmanlık

0
0
İşletme ID:132428

Avukat Ahmet GELEGEN &Avukat B. Melis GELEGEN Hukuk Ve Danış

Firma Hakkında

Avukat Ahmet GELEGEN &Avukat B. Melis GELEGEN Hukuk Ve Danışmanlık Firmamız Malatya şehrinde Malatya ilçesinde Merkez, Nuriye Mah. İnönü cad. No:57 Emin Apt. k:2 D:4, 44300 Malatya adresinde bulunmaktadır.

Avukat Ahmet GELEGEN &Avukat B. Melis GELEGEN Hukuk Ve Danışmanlık Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Avukat Ahmet GELEGEN &Avukat B. Melis GELEGEN Hukuk Ve Danışmanlık Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Avukat Ahmet GELEGEN &Avukat B. Melis GELEGEN Hukuk Ve Danışmanlık firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Avukat Ahmet GELEGEN &Avukat B. Melis GELEGEN Hukuk Ve Danışmanlık firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 301 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Fatoş Dönmez
2 Ocak 2021 16:01:42

Sayın Av.Ahmet Gelegen Sayın Av.B.Melis Gelegen Mesleğini dürüstçe onuruyla korkmadan yapan aileden biri sıcaklığıyla güven veren, Avukatların Yıldızları, ✨✨


64x64
kenan tortum
21 Ekim 2020 18:49:43

yaşadığımız yüzyılın en karmaşık sorunlarını üstün zeka ve kabiliyetinizle en mükemmel şekilde hukukun üstünlüğünü bizlere en net şekilde gösterdiğiniz için teşekkür ederim ve başarılarınızın devamını dilerim saygılarla


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Merkez, Nuriye Mah. İnönü cad. No:57 Emin Apt. k:2 D:4, 44300 MalatyaMalatya / Malatya

Seo-Banner