Pekdemir Salihli 1

  • Manisa / Salihli
  • 5 Nisan 2020
  • 276
0
0
İşletme ID:141261

Pekdemir Salihli 1

Firma Hakkında

Pekdemir Salihli 1 Firmamız Manisa şehrinde Salihli ilçesinde Zafer, 20. Sk. No:8, 45300 Salihli/Manisa adresinde bulunmaktadır.

Pekdemir Salihli 1 Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Pekdemir Salihli 1 Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Pekdemir Salihli 1 firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Pekdemir Salihli 1 firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 276 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
ayla ekici
1 Kasım 2020 17:24:57

2 yıl önce salihliye yerleştim. Denizli /Acıpayamlı olduğum ve oradan geldiğim için alışverişlerimi memleketimin marketinden yapmaya özen gösterdim. İlk başlarda çok iyiyidi.Personel, ürünler hizmet çok iyi ama sonraları evimin en yakınında bulunan avar cad.şubesindeki personelde sıkıntılar yaşamaya başladım. Personel yetersizliği,manav reyonuna gidince personel çağırıyorsunuz,bi personel hem şarküteri,hem kasa,hem manav bölümüne bakıyor.Personelin ters cevap vermesi ,birbirleriyle lakayıt konuşmaları cabası.Genellikle var cad.şubesine gidiyordum. Pandemi başlayınca özellikle tuv.kağıdı,havlu,deterjan bölümünde fiyat etiketleri bulunmamaya başladı. Aldığımız ürünün fiyatını kasada öğreniyoruz. Kasa görevlisine sorduğumuzda fiyatları takmaya vaktimiz yok cevabını alıyorduk.pandeminin ilk zamanları yoğunluk vardı onu anlıyorduk ama aynı ürün raflarında hala doğru düzgün etiket yok sorulunca sistemimiz çalışmıyor cevabı alıyoruz.Fiyat sorunu,personelin ters tepkisi,birbirleriyle lakayıt davranışları halen devam ediyor maalesef ve ve gerçekten memleketimdeki pekdemir marketkerde gördüğüm düzeni ,ilgiliyi,disiplini göremiyorum çok acı....Bugün son girişim oldu maalesef...


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Zafer, 20. Sk. No:8, 45300 Salihli/ManisaManisa / Salihli

Seo-Banner