Mobilyaciminegölden.com

  • Bursa / İnegöl
  • 4 Nisan 2020
  • 224
0
0
İşletme ID:146595

Mobilyaciminegölden.com

Firma Hakkında

Mobilyaciminegölden.com Firmamız Bursa şehrinde İnegöl ilçesinde Mahmudiye, Sanayi Cd. no:18, 16400 İnegöl/Bursa adresinde bulunmaktadır.

Mobilyaciminegölden.com Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Mobilyaciminegölden.com Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Mobilyaciminegölden.com firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Mobilyaciminegölden.com firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 224 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
EMRE bey
24 Ekim 2020 10:14:30

Temmuz ayında sipariş verdim . Sonrasında teslimat için aradığımda 1 haftada ancak ulasabildim. Telefonları acmiyorlar. Direk meşgule aliyorlar. Ama iş bununla bitmedi. Yaklaşık iki aya yakın ürünüm ne zaman gelecek diye sürekli mesajlar attım. Hep acaba paramın üstüne mi yattılar tedirginliği. En sonunda kalkıp İnegöl e geliyorum dediğimde dönüş yaptılar bana. Ama bir de ne desinler. Sipariş verdiğiniz yatak odası elimizde yok. Küfür eder gibi. Dedim olmaz ben hangisini begenmissem hangisi varsa faturada ise onu göndereceğiniz. Dediler bilmem mallar İstanbul dan geliyor dedim ben anlamam. Bir kaç gün sonra insafa geldiler de aradılar. Getirecez diye. Geldiklerinde parasını verdiğim yatağı getirmemisler. Yatak başlığının rengini lacivert istemiştim pembe göndermişler. Bu kadar rezil bir işletme anlayışı olur mu size soruyorum. Gardrop askılıkları yok. Bunlar niye böyle dediğimde biz bu durumu düzeltiriz diyorlar. Yaklaşık kırk gündür hep arıyorum mesaj atıyorum ne zaman düzeltecek siniz diye. Bı takan yok. Haklarında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacam ayrıca tüketici hakem heyetine başvurup haklarında icra takibi başlatacam. Bunu kendilerine de söyledim.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Mahmudiye, Sanayi Cd. no:18, 16400 İnegöl/BursaBursa / İnegöl

Seo-Banner