ILGE NAKIS

0
0
İşletme ID:388403

ILGE NAKIS

Firma Hakkında

ILGE NAKIS Firmamız Denizli şehrinde Denizli ilçesinde Eskihisar, 8017 sokak D:no 2, 20020 Merkezefendi/Denizli adresinde bulunmaktadır.

ILGE NAKIS Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

ILGE NAKIS Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek ILGE NAKIS firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ILGE NAKIS firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 188 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Serap *****
27 Ocak 2021 00:01:33

Egitilmek üzerine eleman aranıyor diye ilan paylaşıp iş başvurusuna gelenlere önce işkur güvencesi veriyor 1 veya 2 gun denemeye gel denilip deneme süreci bittiğinde çalıştığın günün bile ücretini vermeyen bir işletme.. Kesinlikle gülen yüzüne kanmayın hakkım haramdır !!


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Eskihisar, 8017 sokak D:no 2, 20020 Merkezefendi/DenizliDenizli / Denizli

Etiketler

Seo-Banner