Mavilift Asansör&Mühendislik

  • Bolu / Bolu
  • 5 Nisan 2020
  • 190
0
0
İşletme ID:463716

Mavilift Asansör&Mühendislik

Firma Hakkında

Mavilift Asansör&Mühendislik Firmamız Bolu şehrinde Bolu ilçesinde Tabaklar, Hürriyet Cd. No:35 D:G, 14100 Bolu Merkez/Bolu adresinde bulunmaktadır.

Mavilift Asansör&Mühendislik Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Mavilift Asansör&Mühendislik Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Mavilift Asansör&Mühendislik firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Mavilift Asansör&Mühendislik firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 190 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ibrahim Acaroglu
9 Temmuz 2021 21:07:55

Mavi lift firma yetkilisi sn Gorhan bey ile Duzce ilinde kendime ait 4 katlı binada yaptıracağım asansor detayları hk.gorusme yaptım. Sn.Gökhan beyin telefonda söylemiş olduğu randevu saatine uyması ve asansor hk.tarafima vermiş olduğu bilgilerin doğruluğu ayrıca her esnafta olması gereken dürüstlüğü beni fazlasiyla memnun etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Tabaklar, Hürriyet Cd. No:35 D:G, 14100 Bolu Merkez/BoluBolu / Bolu

Seo-Banner